HICOCA丨Промовирањето на развојот на полето на основната храна HICOCA Central Kitchen привлече големо внимание

ХИКОКА

Неодамна, лидерите на Општинскиот народен конгрес на Кингдао, Општинското биро за наука и технологија, окружната влада на Ченгјанг, окружното биро за наука и технологија во Ченгјанг и други лидери го посетија Институтот за истражување на специјалната храна Кингдао.Удон тестенините и рамен тестенините произведени од лабораторијата HICOCA го привлекоа вниманието на лидерите од сите сфери на животот.При дегустација на направените тестенини од Удон, сите се полни со пофалби за неговата цврста, мазна и тродимензионална текстура. И имате детално разбирање за интелигентната опрема произведена од нашата компанија, се согласувате со политиката на управување на HICOCA за инсистирање на патот на научни и технолошки иновации и стремеж да се развие професионална и висококвалитетна интелигентна опрема за храна.

HICOCA тестенини

Централна кујна HICOCA

Qingdao HICOCA Central Kitchen Intelligent Technology Co., Ltd., подружница на HICOCA, е посветена на истражување и развој, дизајн, производство и продажба на опрема за централна кујна., производствена линија за свежи влажни тестенини, производствена линија за полусуви тестенини, линија за производство на шупливи тестенини со рака, линија за производство на парен пунџа, дизајн на производна линија за кнедли, истражување и развој и примена на пазарот, беа едногласно пофалени од клиентите.

Линија за производство на леб на пареа

Интелигентната бионичка линија за производство на леб на пареа има висок степен на автоматизација, ја подобрува ефикасноста на работата и може да заштеди 50% од работната сила.Имитација на рачно месење и притискање го прави тестото целосно созреано, правејќи го лебот на пареа густ и џвакачки.

Свежи тестенини HICOCA

Интелигентната производствена линија за свежи и влажни тестенини усвојува нов процес на правење тестенини: оригиналниот појас за тестенини и јатото од тестенини се соединуваат и постојано се календерираат за да формираат слоевита мрежа на глутен.Џвакаста и помазна.

КЕПЕЛА HICOCA

Интелигентната бионичка машина за кнедли се контролира со серво мотор со висока инерција, кој има поголема прецизност и постабилна работа.Платформата и полнењето за полнење се контролираат со серво мотор за да се постигне прецизна контрола на различни производи.

HICOCA машина за тестенини

Интелигентната комерцијална машина за тестенини Удон и машината Рамен се компактни по структура, лесни за ракување и заземаат мала површина.Едно лице може да направи повеќе од 300 порции на час.Тоа е најпосакувана опрема за ресторани и ресторани за тестенини.

HICOCA пеперутка глупак

Машината за тестенини со пеперутка усвојува механичка структура од типот на камери за да формира тестенини во облик на цртан филм, со стабилна работа и висока стапка на квалификација за формирање на производот.

Опрема HICOCA

Во моментов, режимот на индустриско производство на централната кујна на мојата земја внесе предности на индустријализираното производство во угостителската индустрија.Преку истражување и развој и дизајн на интелигентна опрема, Haike Central Kitchen им помага на клиентите да ги решат проблемите со трошоците за производство, да ја подобрат работната ефикасност и да се стремат да станат засилувач за развојот на основната прехранбена индустрија.


Време на објавување: 29 јули 2022 година